Logan
Interlokutor + Pani Hellsing +

|
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009 Radio Opoczno
|
|
|
Hej!
Przejrzałam forum i jeszcze nic nie znalazłam na temat radia, a funkcjonuje ono już półtora miesiąca. Warto o nim tu wspomnieć.
Radia Opoczno można słuchać przez Internet ( www.radioopoczno.pl ), w klubie Alibi, a już niedługo (miejmy nadzieję) zabrzmi w głośnikach opoczyńskich sklepów i w galerii ;) W radiu można posłuchać rożnych gatunków muzyki: hip-hopu, metalu ("Strefa zrzutu"), popu ("Hit Lista" na podstawie Billboardu), alternatywy, rocka a nawet disco-polo :D Są również informacje z życia miasta ("Puls miasta").
Co sądzicie o pomyśle radia u nas? Według mnie to świetny pomysł, mam nadzieję, że stacja się rozkręci i sporo ludzi będzie jej słuchać (nie tylko z Opoczna). No i co powinno być w takim radiu jeszcze? Czego brakuje? Czekam na dyskusję :)
p.s.: Zapraszam na audycje "Chilloutowe popołudnie" - poniedziałek i piątek, 16-19 :] Przyjemna muzyka & informacje o imprezach w Opocznie!
p.p.s.: Thomson_s, nie wiedziałam, gdzie umieścić ten temat, jeśli to złe miejsce to przenieś we właściwe ;) |
|