Opoczyńskie Forum Internetowe Strona Główna Opoczyńskie Forum Internetowe
www.forum.opocznianie.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Chamstwo, chuligaństwo, złodziejstwo itp.
Autor Wiadomość
przyjezdny
Nowicjusz

Wysłany: Czw 11 Lut, 2010   Chamstwo, chuligaństwo, złodziejstwo itp.

Mieszkam tu od niedawna i z ubolewaniem muszę stwierdzić, że powszechnym jest bycie chamskim - wszędzie - na ulicach, w sklepie itd. wszyscy sie pchają nie zważając na innych.

Jeszcze gorzej jest na ulicach - zmotoryzowany wcześniej rozjedzie cię nim ustapi ci pierwszeństwa, w godzinach szczytu ciężko przejść przez ulicę piotrkowską - powinny być tam światła "na guzik" i fotoradary

co jeszcze mi sie nie podoba - stare miasto - szyldy pamietaja czasy komuny, stan budynkow ulic pozostawie bez komentarza, pozdrawiam

I PROSZĘ O WIECEJ UPRZEJMOŚCI NA CODZIEŃ 8-)

ukazu
Obserwator

Wysłany: Sro 17 Mar, 2010   

Witaj w sercu buractwa kołtuństwa i plotkarstwa. Twoi sąsiedzi już pewnie dupe Ci obrobili i mają na Twój temat ciekawe historie :D
Jestem z Opoczna ale ludzi z Opoczna to zawsze mijam szerokim łukiem jak jestem u siebie czyli nie w tym grajdole :D

kolesGit
Nowicjusz

Wysłany: Pon 28 Cze, 2010   

a mnie z kolei w kurza, że na piotrkowskiej w pobliżu ryneczku bardzo często zatrzymuje się po 15 samochodów w tym 2 tiry tylko po to żeby przepuścić jedną osobę... która nie czeka nawet minuty! To jest główna ulica miasta. Weź do ręki zegarek i policz ile czekasz w Opocznie, a ile czekasz na zielone w Łodzi czy Warszawie na pierwszym lepszym skrzyżowaniu... A co do fotoradaru to i tak tam nikt nie jeździ ponad 70-75km/h. Montowanie sygnalizacji w tym mieście to by była totalna porażka. Ludzie tu umieją jeździć samochodami i chyba tylko dzięki temu nie ma aż takich korków. Nie wyobrażam sobie co by się działo na skrzyżowaniu partyzantów/biernackiego gdyby tam były światła... Co do szyldów: Ludzie nie mają pieniędzy na jedzenie a mają mieć na szyldy?

Odpowiedz do tematu